Om oss

Om hemsida till din idrottsklubb

idrottshemsida.se - Hemsida till din idrottsförening

Att ha en hemsida till sin idrottsförening är viktigt. Idag söker många efter information på internet och då är det viktigt att kunna möta de som söker information om din idrottsförening på ett proffsigt sätt.

Vi på idrottshemsida.se erbjuder hemsidor till idrottsklubbar – paketerade och prissatta utefter idrottsföreningars kassa. Vi tycker att en bra hemsida för din idrottsförening, som dessutom är lätt att sköta själv, bör vara en självklarhet.

Idag finns en mängd tjänster för idrottsföreningar att skapa en hemsida via. En av de allra största, IdrottOnline, avvecklar dock sina hemsidor under 2022 – vilket gör att om ni haft en hemsida via dem så kommer ni att förlora den. Vi bygger hemsidor som ni själva sen äger, vilket gör att ni aldrig kommer att behöva känna otryggheten i att ett system lägger ner en tjänst.

Vill du veta mer om oss? Tveka inte att kontakta oss idag. Vi är gärna med på ert nästa styrelsemöte och berättar mer!

idrottshemsida.se drivs av Sahlqvist Marknadsutveckling AB. Ett digitalt marknadsföringsföretag som sedan 2019 hjälp företag och föreningar med hemsidor, digital annonsering och digital marknadsföring.

Hemsida till din idrottsklubb
Kontakta idrottshemsida.se

WordPress - ett framtidssäkrat system

Vi bygger alla idrottshemsidor i WordPress och installerar på ert eget webbhotell. Det betyder att ni har full kontroll och ägande av er sida. Ni kommer åt allt och kommer aldrig drabbas av att något system stängs ner.

WordPress startade sin verksamhet 2013 och är idag världens största system för att hantera hemsidor. Det är ett så kallat ”open source”, vilket betyder att det är kostnadsfritt att använda och inte innebär någon licenskostnad för dig. Ett stort, världsomspännande, community av utvecklare utvecklar också konstant systemet och dess tillägg. Detta gör att det är framtidssäkrat på ett sätt få system kommer i närheten av.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med WordPress och vad det innebär för dig som kund? Tveka inte att kontakta oss.

Hur ser hemsidan ut?

Våra hemsidor kan anpassas helt efter din idrottsklubbs behov. Vi vet dock att det kan kännas skönt att veta hur något ser ut, innan man tar ett beslut.

Därför har vi tagit fram en exempelsida som du kan visa upp för din styrelse.

Vad säger våra kunder?

"När vi först vände oss till Martin började allt med ett snabbt svar och seriöst mottagande. Under arbetets gång har han varit mån om att vi ska vara nöjda. Effektivt och proffsigt hela vägen. Hemsidan är smidig och väl utformad utifrån våra behov.Vi kan själva jobba vidare tack vare kunskapen han skickat med oss. Summa summarum: vi är väldigt nöjda och tacksamma för det fantastiska jobb Martin utfört!"
Emil Strömbäck
Ankarsrums OK